SM Værktøj lancerer ny hjemmeside med forbedret brugervenlighed

Service Delivery Manager hos SM Værktøj, Mads, sidder klar med deres nye hjemmeside (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Efter seks måneders intensivt arbejde kan SM Værktøj endelig afsløre deres seneste projekt: en splinterny hjemmeside, som nu er live på www.smvkt.com

Den nye platform omfatter brugervenlighed, let tilgængelige funktioner og et minimalistisk design som hovedprioriteter, hvilket både private og erhvervskunder vil sætte pris på.

"Det har været en længere proces med nogle forhindringer på vejen, for at opbygge en helt ny hjemmeside fra start er ikke nemt. Især ikke når vi har haft meget strenge krav til vores hjemmeside, da vores private og erhvervskunder fortjener en hjemmeside med stor brugervenlighed, let tilgængelige funktioner og et minimalistisk design," udtaler Cathrine Sahlholdt, Social Media Manager hos SM Værktøj.

Hjemmesiden er skabt for at gøre det nemmere for kunderne at handle og finde produkter.

Det store produktsortiment er nu præsenteret på en måde, der er nem at navigere, uanset om man er en stor kunde inden for industri, håndværk, landbrug, entreprenør og fødevaresektoren, eller en privatkunde, der har brug for værktøj til gør-det-selv-projekter eller husrenovering.

"Vi forventer, at hjemmesiden kommer til at gøre det nemmere for vores kunder at handle hos os, da der nu skulle være stor overskuelighed over vores store produktsortiment for både de helt store kunder inden for brancher som: industri, håndværk, landbrug, entreprenør og fødevare, men også for vores private kunder som skal bruge værktøj til DIY eller husrenoveringsprojekterne. Vi håber at hjemmesiden vil køre optimalt fra start, og at de fejl og forbedringsmuligheder vi i starten vil opdage, kan blive løst hurtigt muligt," tilføjer Sahlholdt.

Med denne nye hjemmeside ønsker SM Værktøj at sikre, at deres kunder får en fremragende oplevelse, hvor de nemt kan finde de oplysninger og produkter, de har brug for.

Besøg hjemmesiden, hvor du finder alt, hvad du skal bruge inden for skærende værktøj!

Kilde: SM Værktøj