Teknisk konsulent afløb & vand

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trives du i rollen som rådgiver og forstår, at det på projektmarkedet er vejen til det langsigtede salg? Motiveres du af den tætte kontakt til forsyningsselskaber, rådgivende ingeniører og udførende kloakmestre / entreprenører? Så er du måske den Tekniske Konsulent, IBF søger til et i forvejen stærkt team. 

Du arbejder ud fra egen bopæl, som kan være i hele Danmark, og bliver tilknyttet vore produktionsafdelinger i Ringe og Ikast, hvor dine afløbskolleger også primært befinder sig.   

Din rolle bliver at udbygge vor markedsposition gennem opsøgende salg og rådgivning til primært forsyningsselskaber, ligesom du skal rådgive ingeniørfirmaer og de udførende entreprenører om korrekt anvendelse af vore produkter. Du bliver også kontraktansvarlig for grossister i hele Danmark. Din faglighed og seriøsitet skal i samarbejde med vore eksterne salgskonsulenter og vort interne salgsteam bidrage til en konstant udvikling og efterspørgsel. Du vil sideløbende blive ansvarlig for udvalgte produktområder, bl.a. vort Unisep udskillerprogram. 

Din profil

Vi søger en konsulent med en teknisk baggrund som udførende håndværker, kloakmester, bygningskonstruktør eller ingeniør med forståelse for afløbsteknik. Med andre ord er vi åbne for den uddannelsesmæssige baggrund. Vi lægger dog vægt på, at du har kendskab til entreprenør- og anlægsbranchen, og har erfaring med ekstern salg af tekniske produkter og løsninger til rådgivere og udførende. Du har et godt og sikkert overblik og er dygtig til at kommunikere og formidle. Du trives i kundekontakt med de professionelle kunder, hvor du formår at finde løsninger på kundernes udfordringer. Du planlægger din hverdag og har den nødvendige fleksibilitet til at betjene hele Danmark som arbejdsområde. 

Det sociale element betyder alt for os, og derfor vil du også få en del nære kolleger. Vi søger derfor også en person med godt humør, energi og initiativ, som forstår og værdsætter sparring, gode kollegaer og samarbejde. Du har en god struktur og er i stand til at håndtere en del igangværende projekter samtidigt. Pålidelighed og evne til at holde dine løfter over for både kunder og kolleger er afgørende for succes i IBF. Vi ser meget gerne, at du har lyst til at udvikle dig indenfor bæredygtighed, da vi arbejder meget med at reducere vores CO2 aftryk igennem produkter, løsninger og adfærd. Da vi jævnligt har kontakt til andre nationaliteter hos vores kunder, vil det være ønskeligt, at du er i stand til at kommunikere på rimeligt engelsk. Du er naturligvis bruger af gængse IT systemer til at lette din dagligdag. 

VI TILBYDER
Gode udviklingsmuligheder i en økonomisk stærk velrenommeret virksomhed. IBF fortsætter den positive fremgang og er præget af et højt tempo med kort fra tanke til handling. Rollen er vigtig i forbindelse med den videre succes med projektsalg til forsyningsselskaberne og entreprenører mm.
Du indgår i en stor kompetent salgsorganisation, hvor du får mulighed for at udvikle dig og have tæt sparring såvel fagligt som personligt. Du får en konkurrencedygtig fast løn, pensionsordning, firmabil, og PC samt Ipad og tlf.
Vi sikrer dig naturligvis en grundig oplæring i IBF´s produkter og løsninger.   

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen.

OM IBF

Beton til Tiden

IBF er specialister i beton - til alle formål. Vi er på forkant med tiden, når det gælder udviklingen af nye produkter og løsninger. Det gælder både kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi leverer løsninger til den danske byggebranche og siden grundlæggelsen i 1960 har IBF været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Der er næsten ikke det sted i landet, hvor man ikke kan se resultaterne af et samarbejde med IBF. 

IBF er ”Beton til Tiden”. Og tiden er et vigtigt element i alt, hvad vi foretager os. Både fortiden, nutiden og fremtiden. Vi bygger vores ekspertise på en godt fundament af viden. Vi løser komplekse opgaver ud fra tidens behov - og tænker ud i fremtiden. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter - fra rettidig rådgivning til rettidig levering. 

Vi arbejder løbende på at tilkoble nye teknologier eller optimere arbejdsprocesser ved fremstillingen af beton - altsammen for at mindske skadelige partikler i luften, udnytte knappe ressourcer bedre eller reducere vores CO2-aftryk. Se mere på www.ibf.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

IBF A/S, Lysholt Allé 4, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5959409

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet