Sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

GRØNNEPARKEN IKAST SØGER TIL NYOPRETTET STILLING:

Unik mulighed for at udvikle dine faglige og pædagogiske evner i nyoprettet stilling som sygeplejerske på Friplejehjemmet Grønneparken Ikast

Har du lyst til et lidt anderledes sygeplejerskejob, hvor der både er den tætte beboerkontakt samt opgaver indenfor kvalitetsudvikling og undervisning? 

Så læs med her!

Vi søger en omsorgsfuld og nysgerrig sygeplejerske, der har lyst til at blive en del af vores hjem. Grønneparken er et friplejehjem under Danske Diakonhjem med 45 lejligheder fordelt på 2 afdelinger. Vi er et velfungerende plejehjem med et stærkt værdigrundlag, som bygger på det kristne menneskesyn. For os er det altafgørende, at vores beboere er medbestemmende i deres hverdag, og vi planlægger så vidt muligt alt pleje og omsorg ud fra den enkelte beboers behov og ønsker. Hos os er der plads til alle, uanset hvilken baggrund man kommer med, og vi vil gå langt for at give vores beboere følelsen af at de har et meningsfyldt liv, til trods for skavanker og sygdom. Vi ønsker os en sygeplejerske, der arbejder ud fra ovenstående og som hver dag vil gøre sit for at sikre, at vores værdigrundlag kommer til live.

På Friplejehjemmet Grønneparken er der primært ansat social- og sundhedshjælpere og -assistenter, og vi har meget få begrænsninger i forhold til hvilke opgaver man kan blive oplært til at varetage hvis lysten og behovet er der. Det er en stor del af arbejdsglæden at man kan blive ved med at lære og udvikle sig gennem hele sit arbejdsliv, og vi søger derfor en sygeplejerske, der vil være med til at oplære, undervise og udfordre vores allerede dygtige social- og sundhedsuddannede personale, så deres kompetencer fortsætter med at vokse, til gavn for både personale og beboere. 

Ønsker du:

  • At arbejde med dine pædagogiske evner og hver dag dele ud af din viden
  • At være med til at udvikle dine kollegaers kompetencer indenfor sygeplejefaglige opgaver
  • At arbejde med kvalitetsudvikling, bl.a. gennem medicingennemgang, UTH, undervisning mm.
  • At arbejde i en organisation med et stærkt værdigrundlag, og har lyst til hver dag at bringe værdierne i spil i samværet med beboere, kollegaer, pårørende og samarbejdspartnere
  • At arbejde tæt ved beboerne ud fra personcentreret omsorg og sikre, at hver dag bliver den bedst mulige for hver enkelt beboer
  • Et arbejde hvor 2 dage aldrig er ens og hvor vi er nysgerrige og gerne finder nye veje for at løse udfordringerne i hverdagen

Så er det lige dig vi mangler!

Vi kan tilbyde at blive en del af et hus med godt kollegialt fællesskab, hvor alle kender hinanden og hvor der ikke er den store udskiftning i personalegruppen. Du vil have et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken omkring de sygeplejefaglige opgaver i huset samt kvalitetsudvikling og undervisning. Du vil ikke stå med det sygeplejefaglige ansvar i huset, dette ligger hos afdelingssygeplejersken.

Du vil indgå i den daglige pleje af beboerne, og vil herudover have ekstraopgaver som fx oplæring og undervisning af kollegaer. Stillingen indeholder en blanding af dagvagter og aftenvagter med weekend arbejde hver 3. weekend. Ugentligt timetal er 30-35 timer.

Hvis det lige er dig vi har beskrevet her, så tøv ikke med at sende os din ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du ønsker at læse mere om vores dejlige hus og vores værdigrundlag kan du se mere på https://www.groenneparken.dk/

Du er også velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte G Rasmussen på 96263602 eller forstander Tina R Madsen på 9626 3601 for mere viden om huset og stillingen. Har du lyst til at kigge forbi og få en fornemmelse af huset er du også velkommen til dette, der er altid kaffe på kanden.

Ansøgning med relevante bilag sendes til forstander Tina R Madsen på trm@diakon.dk.
Ansøgningsfrist er d. 31/12-23 og der afholdes samtaler i uge 2 og 3. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Nørregade 30, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet