Skolesekretær til Hyldgårdsskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Efter mange års ansættelse på Hyldgårdsskolen har vores sekretær fundet andet arbejde tættere på sin bopæl, og derfor søger vi en ny sekretær med tiltrædelse den 1. februar 2024. 

Hyldgårdsskolen er en veldrevet, attraktiv og udviklingsorienteret skole med en sund økonomi. Skolen har 600 skønne elever og 75 dygtige og engagerede medarbejdere. Hyldgårdsskolen er opdelt i 3 afdelinger med interne basetilbud og har et velfungerende fritidstilbud. Skolen rummer desuden kommunens modtageklasse for 10 -14-årige. Skolens bærende elementer er ansvar, respekt og omsorg. Fællesskabet på skolen er kendetegnet ved gensidig respekt og ligeværdighed uanset evner, opvækst og kulturel baggrund, og den fælles trivsel er alles ansvar. 

Jobbet som skolesekretær på Hyldgårdsskolen er et mangeartet og meget varieret job, hvor der er opgaver, der skal løses dagligt lige nu og her samt opgaver, der skal løses jævnt fordelt i løbet af skoleåret. Det kalder på talent for at lave systemer, så overblikket kan holdes.  

Opgaverne varierer mellem administrative opgaver og kontaktopgaver med elever, forældre, personale, ledelse og andre samarbejdspartnere udefra. Derfor skal du have en venlig stemme, være smilende, og imødekommende og yde høj service, så alle føler sig godt hjulpet af dig. 

De opgaver, der bl.a. skal løses er administrative opgaver såsom: lønindberetning, bogføring, lønsumsstyring, budgetopfølgning, elevfravær, administrere Aula, indberetninger til UVM, prøveafvikling, udforme nyhedsbreve, opfølgning og registrering af sygdom, ferie, seniordage, omsorgsdage, vikardækning osv. Der ud over vil der komme ad hoc-opgaver, nogle kan være planlagte, andre kan opstå her og nu. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og kan have mange bolde i luften på samme tid og kan gå ubesværet ind og ud af opgaver og alligevel få dem fulgt til dørs. 

Det vil være en fordel hvis, du har kendskab til TEA-elevadministration, TRIO-personaleadministration, SD-løn, ØS-økonomisystem SB-sys samt Excel. 

Du vil få et tæt samarbejde med ledelsesteamet i et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet og en stor grad af selvstændighed i udførsel af dine arbejdsopgaver. 

Har du fået interesse for jobbet, er du meget velkommen til at besøge os. Et besøg aftales med Britta Aagaard Knudsen, konstitueret skoleleder på 20326034 eller Mette Nygaard, pædagogisk leder på 60772044. 

På skolens hjemmeside www.hyldgaardsskolen.aula.dk kan du hente yderligere oplysninger om skolen. 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og arbejdstiden er placeret på 42 uger efter nærmere aftale med ledelsen. 

Ansøgningen sendes via Emply på: Ikast-Brande.emply.net/ 

Ved ansættelse forbeholder Ikast-Brande Kommune sig ret til at indhente børneattest efter ansøgers samtykke. Der indhentes referencer efter aftale med ansøger. 

Ansøgningsfrist er fredag den 15. dec. kl. 12:00 og der afholdes samtaler mandag den 18. dec. 2023. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Hyldgårdsallé 9, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949368

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet