Pædagog til vuggestuen i Vestbyens Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vestbyens Børnehus søger 1 pædagog til VUGGESTUEN pr. 1/8-2023 eller snarest derefter.
Stillingen er på 34 timer.

Værdigrundlag
Drop ”grib dagen” og planlæg den. 
Det er dig der kender børnene og børnegruppen og hvad de kan profitere af – 
der er aldrig noget, der er kommet af sig selv!

Se med her, hvis du har lyst til at arbejde i en kommune, hvor arbejdsmiljøet er godt og hvor pædagoger får lov til at bringe deres faglighed i spil i det daglige arbejde. Vi har ligeledes et højt uddannelsesniveau i institutionen. 

 
Vestbyens Børnehus er et flerkulturelt hus, hvor der er plads til forskelligheder. Vi forsøger at tage udgangspunkt i det enkelte barn og den enkelte børnegruppe. Vi ønsker at være et hus hvor forældre, børn og personale gerne skulle føle sig godt tilpas.
Vi vil gerne give børnene en glad hverdag, og gerne noget rart at huske tilbage på.
Vi arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, på det plan de magter, lære dem at se og høre hinanden, styrke deres svage sider ved at tage udgangspunkt i deres stærke sider.
Vi er et hus hvor personalet ikke er bange for at give noget af sig selv og giver gerne deres erfaringer og faglige viden videre.
I Vestbyens Børnehus arbejder vi med PotentialeProfilen som fundament for vores pædagogiske tilgang til arbejdet med børn og vores kollegaer, hvilket betyder vi hver 14. dag har et fagligt møde hvor vi drøfter pædagogik med udgangspunkt i den nyeste viden på området. 
Arbejdet i Vestbyens Børnehus tager udgangspunkt i et helhedsorienteret syn på barnet. Vi tilstræber et inspirerende læringsmiljø, der skal styrke mulighederne for, at hvert enkelt barn bliver så robust som muligt, og sikres de bedste betingelser for at lykkes og få værdi i fællesskabet. I vuggestuen er vi især optaget af at skabe rolige trygge omgivelser, med masser af nærvær hvilket betyder vi ofte er at finde på gulvet. Ting må gerne tage tid i vuggestuen, fordi vi mener at læringen for vuggestuebørn sker lige netop i det vi er i gang med, og ikke ved det næste vi skal. 

Arbejdet i Vestbyens Børnehus tilstræbes at tage udgangspunkt i barnets nærmeste udviklingszone, understøtte læring og udvikling gennem strukturerede, didaktiske og pædagogiske aktiviteter.
 
Vi forventer at du bidrager med din personlighed og ikke mindst din pædagogiske faglighed.
Kan du indfri, eller har du mod på at indfri vores forventninger, så er vi interesserede i at få dig til en samtale, hvor du får mulighed for at fortælle om din faglige og teoretiske baggrund.
 
VOKSNE SKAL VÆRE NÆRVÆRENDE– IKKE KUN I NÆRHEDEN

Vestbyens Børnehus består af 120 børn i alderen 0 – 6 år
17 pædagoger/pædagogiske assistenter
5 medhjælpere
1 Ressourcepædagog/familiepædagog
2 køkkenassistenter
Derudover har vi løbende pædagogstuderende og PA-elever i huset. 


Sproghuset har også adresse i Vestbyens Børnehus

 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ved ansættelse forbeholder Ikast-Brande Kommune sig ret til at indhente børneattest efter ansøgers samtykke

 

For yderligere information om stillingen kontakt institutionsleder Rasmus Peder Bach Pedersen på telefon 99604760 eller på mail: rappe@ikast-brande.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Stadion Alle 27-29, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ikast-brande.career.emply.com/ad/paedagog-til-vuggestuen-i-vestbyens-bornehus/5scmtr/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840976

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet