Pædagog med fokus på leg og læring søges til Hyldgårdsskolen

Profilbillede
dato

Brænder du for leg og aktiviteter med børn ude og inde? Har du erfaring med at arbejde med børnene både i fritidsdelen og undervisningsdelen? Har du gode specialpædagogiske kompetencer? Så har du nu mulighed for at blive en del af Hyldgårdsskolen.  

Stillingen er en fast stilling på 30-35 timer. 

Da en af vores dygtige pædagoger har søgt nye udfordringer, søger vi en pædagog til vores SFO, hvor fritidspædagogikken og børns leg er i centrum. Du får en central funktion som daglig og gennemgående pædagog i vores fritidsdel. Derudover bliver du klassepædagog i undervisningsdelen i tæt samarbejde med teamet omkring nuværende 1. klasse. Det betyder, at du indgår i det daglige arbejde omkring årgangen med skole/hjem-samarbejde, planlægning, gennemførelse og evaluering af trivsel, læring og undervisning i klassen.

Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer, men hvis du kommer med stærke kompetencer indenfor AKT, specialpædagogik eller lignende, så kan det bringes yderligere i spil gennem et højere timetal.

På Hyldgårdsskolen er vi organiseret med et meget tæt teamsamarbejde på de enkelte årgange, og der er et tæt samarbejde mellem skole- og fritidsdel, med fokus på faglig og pædagogisk udvikling, og med kendte voksne for børnene gennem hele dagen. 

Vi byder dig velkommen til en arbejdsplads med

  • Højt til loftet
  • Skønne børn
  • Engagerede kollegaer

Du er som vores nye kollega uddannet pædagog og fagligt velfunderet – både når det kommer til relationsarbejde og til arbejdet med børns udvikling, trivsel og læring. Du skal trives med at arbejde i team. Det er en forventning, at du er engageret, initiativrig og stabil. Det er en forventning, at du møder børnene positivt, og at du ser og anerkender det, de kan, og hjælper dem til det, de snart kan – uanset hvad udgangspunktet er. 

Det er vigtigt for os, at du er god til at kommunikere i tale og på skrift, og forstår vigtigheden af god kommunikation - både til forældre og kolleger. 

Vi glæder os til at høre hvad du kan og vil med børnene, måske kan du noget med musik, friluft, sport, noget kreativt - eller måske har du andre interesser? Det vigtigste er, at du brænder for noget, og for nogen… og det engagement vil til gengæld blive mødt af en flok rigtig skønne børn og gode kolleger.

Hyldgårdsskolen er en afdelingsopdelt skole med 590 elever, placeret i den sydlige del af Ikast by og tæt på motorvejen. Vi arbejder med inkluderende fællesskaber og med udgangspunkt i Ikast-Brande Kommunes Børne- og Ungepolitik, hvor der er en forståelse af, at nogle børn har brug for en hestesko, for at kunne indgå på lige fod med kammeraterne. Du skal derfor være indstillet på at arbejde i et klassemiljø med mange forskellige elevforudsætninger.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt – og senest d. 1. oktober. Hvis du er nysgerrig, har et ønske om at besøge os, eller har spørgsmål, så kontakt pædagogisk leder Mette Nygaard på 60 77 20 44 eller skoleleder Tine Sax på tlf. 53 64 46 35.

Du kan få et indtryk af hvad vi er for en størrelse på skolens hjemmeside, så kig endelig forbi den (https://hyldgaardsskolen.aula.dk/) eller skolens officielle facebook-side (https://www.facebook.com/hyldgaardsskolen)

Vi ser frem til at møde dig, så send os en ansøgning senest fredag d. 16. august 2024.  Vi afholder ansættelsessamtaler den efterfølgende uge.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og lokal forhåndsaftale, og der indhentes børne- og straffeattest ifm. ansættelsen. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Hyldgårdsallé 9, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072034

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet