Mød Kim: Lagerlegenden og tryllekunstneren bag S.M. Værktøjs effektive logistik

dato

Mød Kim

Kim er S.M. Værktøjs lager-legende og har siden 2019 holdt roret stødt. Kim er meget mere end bare den ansvarlige for vores lager. Kim er mere som en tryllekunstner i en verden af kasser og kodeord.
Hans dag er en dans mellem paller og pakker, hvor han jonglerer med indkøb, kundeservice, og hyggelige sludre med leverandører og salgsfolk, som var det en let morgenmotion.

Vi er mere end taknemmelige for at have Kim som vores lageransvarlige. Hans evne til at holde styr på lageret og alle os andre er ret imponerende. Med Kim ved roret er vores lager ikke bare organiseret; det er en velfungerende symfoni af effektivitet og orden. Tak til Kim, for at være limen, der holder vores logistiske univers sammen!

FUN FACT: Kim elsker grøn sodavand - Hvilket er ret heldigt, da vi altid har en kasse på køl her i virksomhedenStøt lokalt og giv SM VÆRKTØJ ApSs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om SM VÆRKTØJ ApS på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/735080038644240/posts/842645364554373
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.