Mekaniker med kendskab til hydraulik

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For vores kunde beliggende i Ikast søger Randstad en mekaniker med erfaring i hydraulik.
Der er tale om en fast stilling på 37 timer med direkte ansættelse hos virksomheden.

arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at servicere og reparere hydrauliske anlæg/maskiner i virksomheden. Du vil have en fast plads på et topmoderne værksted, hvor du vil få ansvaret for at tilse og klargøre de maskiner, der kommer ind.
Der kan bl.a. være tale om båndkraner og betonkanoner.

din profil

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som landbrugs- eller entreprenørmaskinemekaniker. Du kan også have erfaring med at arbejde som kranmekaniker eller lastvognsmekaniker.
Det vigtigste er dog, at du har erfaring med hydraulik og har lysten til at dygtiggøre dig endnu mere inden for dette felt.
Du trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men samtidig får du energi af at have dygtige kolleger omkring dig.

vi tilbyder

En attraktiv stilling i en virksomhed i vækst. Du får i høj grad selv lov til at planlægge din arbejdsdag, og der er rig mulighed for at blive både udfordret og dygtiggjort i jobbet.Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet, og du vil også få muligheden for at arbejde flere timer, hvis du har lyst til dette.
Der er tale om en virksomhed med fokus på personalepleje og udvikling. De er bl.a. i gang med at bygge eget fitnesscenter og egen padelbane, og de har også en aktiv personaleforening, hvor man bl.a. arrangerer en stor firmafest og andre sociale arrangementer.

ansøg

Hvis dette har vakt din interesse, vil vi se frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, må du endelig kontakte Seniorkonsulent Anne Marie Staghøj på tlf. 61959231

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randstad.dk/jobs/hydraulik-mekaniker_ikast_10341/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840693

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet