Maria's Deli kan glæde sig over et år med rekordvækst: "Fremgang skal altid fejres"

Teamet ved Maria's Deli kunne glæde sig over et flot 2023 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

2023 har været et bemærkelsesværdigt år for Maria's Deli i Ikast, og ejer Maria Mosekjær giver os et indblik gennem året, der gik, samtidig med at hun ser frem mod 2024.

"Fremgang skal altid fejres. Som lille erhvervsdrivende fejres succeser, og 2023 blev et år med stor fremgang," starter Maria.

Virksomheden har mærket en stigende efterspørgsel på firmafrokost som et populært frynsegode. I løbet af de første seks måneder af året forløb omsætningen som forventet, men de sidste seks måneder blev præget af en imponerende vækst.

Sommeren bragte fantastiske ordrer med ekstra mange kunder, der benyttede Maria's Deli som cateringleverandør til forskellige arrangementer som kundemøder, in-house messer og receptioner. Julefrokostsæsonen var også en stor succes, med større firmajulefrokoster.

Alene i august blev der for første gang omsat for mere end en million på en måned, hvilket markerede en betydelig rekord.

Maria tilskriver virksomhedens succes et stærkt team af faglært personale og en evne til at imødekomme kundernes behov på en unik måde.

Maria's Deli tager også et socialt ansvar ved at ansætte flere flexjobbere til specifikke opgaver. Disse medarbejdere bidrager ikke kun til virksomhedens drift, men skaber også en positiv atmosfære i køkkenet.

"Der er altid nok at tage sig til, for alle går langt for at der kan leveres mad af rigtig høj kvalitet. Vi bager selv diverse madbrød, rugbrød, knækbrød og kager. Der laves spændende sylterier, salater og pålægstilbehør. Grøntsager snitter, river og skærer de selv. De får frisk fisk fra fiskemanden. Mousser, cremer, dressinger og saucer bliver lavet fra bunden af gode råvarer," forklarer Maria.

Læs også: Maria skabte virksomhed på to uger i 2014 - i dag servicerer de 700 frokoster hver dag


Maria Mosekær er kvinden bag Maria's Deli, som hun etablerede tilbage i 2014 (Foto: Privat)

Den grønne dagsorden er på vej
Virksomheden er kendt for sin dedikation til at levere catering i særklasse, og kokkene går op i hver eneste detalje. De tilbyder virksomheder muligheden for at skræddersy deres frokostordning og imødekommer forskellige behov, fra energitætte menuer til mere grønne og kødfrie alternativer.

Hvad angår 2024, ser Maria's Deli frem til et travlt forår med nye kunder og hektiske dage i forbindelse med konfirmationer og studentergilder.

Virksomheden sigter også mod at styrke den grønne dagsorden ved at tilføje flere grønsager til menuerne. Maria understreger, at dette sker gradvist og med stor opmærksomhed på kundernes præferencer.

"Vi er allerede godt i gang med den grønne dagsorden og overholder naturligvis de regler, der er på området for affaldssortering og genanvendelse. Vi sigter efter at få endnu flere grønsager tilføjet til menuerne, for på den måde hen af vejen at vende vores gode kunder til mere grønt," siger Maria.

Maria's Deli deltager i inspirationskurser for at indhente idéer til at integrere mere grønt uden at kompromittere kvaliteten. Desuden investerer de i nye maskiner for at producere mere klimavenligt og energieffektivt, som led i deres bidrag til den grønne omstilling.

Herfra bliver det spændende at følge med i det kommende år hos Maria's Deli, der med fokus på bæredygtighed og skræddersyede løsninger vil imødekomme virksomheders frokostbehov.

Du finder meget mere om Maria's Deli på deres Facebookside og hjemmeside.


Signatursalaten hos Maria's Deli er deres cæsarsalat (Foto: Maria's Deli)

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Maria's Deli