Konstruktør / Teknisk designer søges til JW Industri

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har travlt hos JW Industri. Derfor søger vi en ny konstruktør til holdet. Leder du efter et spændende produktionsmiljø, hvor to dage sjældent er ens og gode kollegaer– så er vi potentielt stedet for dig.

En spændende hverdag
Vi er en maskinfabrik der spænder bredt - vi tegner, automatiserer og producerer stort set alt in-house. Alt fra facadeinddækninger, rullebaneanlæg, verdenskendte flismaskiner og specialmaskiner til kunder i alle brancher. Herudover har vi et kompetent serviceteam, som holder industrien kørende. Du vil blive en del af et konstruktionsteam på 4 personer, som værdsætter sparring om opgaverne og arbejder i tæt dialog med produktionen.

Vær med til at konstruerer den grønne omstilling
JW Industri producerer stationære træflismaskiner under brandet Scanhugger. Scanhugger leverer komplette anlæg bestående af flismaskiner, transportudstyr og efterbehandling af træflis. Scanhugger udgør derfor en vigtig brik i den grønne omstilling, og er derfor en prioriteret del af arbejdsopgaverne i konstruktionsafdelingen. Læs mere om Scanhugger her: https://scanhugger.com/

Skrap på dokumentation
Vores kommende kollegaer skal have lyst til at træde til og hjælpe med udarbejdelse, opdatering og renskrivning af teknisk dokumentation. Opgaverne består som udgangspunkt af udarbejdelse af produktionsmateriel og dokumentation til nye og eksisterende produkter. Hvilket indbefatter:

  • Konstruktionsopgaver i 3D og 2D dokumentation
  • Overtag og færdiggør 3D og produktion af 2D dokumentation
  • Opmåle og dokumenter eksisterende emner
  • Bestille varer hos lagerfolkene
  • Udarbejde og vedligeholde:
    • Styklister
    • Reservedelstegninger og lister
    • Brugervejledninger
    • Vedligehold- og installationsmanualer.

Har du erfaring med SolidWorks og en håndværksmæssig baggrund vil dette være en fordel, men ikke et krav. Da konstruktionsteamet har en tæt dialog og samarbejde med både produktionen og kunder, er det vigtigt at du er god til at kommunikere og forstå deres behov.

Vi har kunder indenfor stort set alle industrier, så arbejdsopgaverne spænder bredt. Trives du med en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Sådan ansøger du

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Tommy Frandsen, Head of Development, på Tlf: 41 99 67 25 eller e-mail: tf@jwindustri.dk. Vi holder løbende samtaler. Opslaget fjernes når den rette kandidat er fundet.

Send venligst CV og motiveret ansøgning til: 

job@jwindustri.dk
Emnefelt: Konstruktør

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

JW Industri A/S, Smedevej 7, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: tf@jwindustri.dk

Telefonisk: 41996725

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5834395

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet