Kom til åbent hus i det nye padel-anlæg hos Ikast Padel Tennis

Foto: Padel Specialist .
Profilbillede

Den 9. oktober slår Ikast Padel Tennis dørene op for åbent hus-arrangement, hvor du gratis kan prøve kræfter med den populære sport, padel.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Padel Specialist, der stiller op med udstyr, højt humør og rådgivning.

Ikast Padel Tennis ligger en spytklat fra Sportscenter Ikast, og for nylig slog de dørene op for tre spritnye padelbaner.
Normalt kan du leje udstyr og baner gennem klubben, men den 9. oktober holder klubben åbent hus i samarbejde med Padel Specialist.

Arrangementet foregår fra 9:30-14:00, hvor du sammen med venner og familie helt gratis kan afprøve de nye baner.
Padel Specialist stiller et stort udvalg af udstyr til rådighed, så I kan prøve forskellige bat – lige fra begynderbat til professionelle padelbat. 

Du behøver dog hverken at være ekspert eller professionel for at deltage – padel er en sport, hvor alle kan være med. Har du aldrig prøvet det før, eller er du i tvivl om udstyr, står eksperterne fra Padel Specialist klar til at hjælpe. 

“Uanset om du er ny eller rutineret til padel, kan det være svært at vælge det rigtige udstyr. Derfor giver vi alle til åbent hus mulighed for at prøve bat i forskellige niveauer, mens vi står klar til at hjælpe og rådgive”,
oplyser Peter Gøggaard-Clausen fra Padelspecialist.dk. 

Uden mad og drik dur helten ikke. Så gennem dagen vil der være gratis forplejning.
Ikast Padel Tennis tænder også op i grillen og byder på grillpølser. 

Finder du det helt rigtige padelbat til arrangementet, eller bliver du bidt af sporten, giver Padel Specialist 15 procent til alle deltagere, hvis de bestiller via deres webshop på dagen. 

Du kan læse mere om Ikast Padel Tennis på deres hjemmeside eller på deres Facebookside, hvor du også kan finde opdateringer om begivenheden. 

Det foregår her: Ikast FS Tennis, Stadion Allé 2C, 7430 Ikast

Er du nysgerrig på Padel Specialist eller hvilket udstyr, Peter tager med til eventet? Besøg deres hjemmeside her.

Kilde: Padel Specialist // Peter
Flere artikler