Fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård tiltalt i narkosag

Profilbillede
dato

Fire mænd og en kvinde er tiltalt for besiddelse og handel med ikke under fire kilo hård narkotika. Alle de tiltalte er beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård i en sag om besiddelse og salg af ulovlige stoffer herunder særligt farlig narkotika.

En mand og en kvinde blev varetægtsfængslet i december sidste år, imens de tre resterende tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt i januar måned i år.

De fire mænd er blandt andet tiltalt for i fællesskab at have besiddet og videresolgt kokain og heroin i en samlet mængde på ikke under fire kilo. Salget af de ulovlige stoffer er ifølge anklageskriftet sket i Ikast og Herning-området over en periode fra juni 2022 til januar 2023.

Herudover er mændene sammen med kvinden blandt andet tiltalt for at være i besiddelse af yderligere ikke under fire kilo heroin samt et halvt kilo skunk, som politiet beslaglade i forbindelse med efterforskningen.

Midt- og Vestjyllands Politi har under efterforskningen af sagen ud over stoffer og telefoner desuden beslaglagt mere end en halv million kroner i kontanter.

Sagen begynder i byretten i Herning den 15. januar 2024 og er berammet til i alt 9 retsdage.

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi