Faglig stærk industritekniker til produktionssupport

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en stærk tekniker, velbevandret på produktionsgulvet, og med ønsket om også at arbejde med administrative opgaver? Drømmer du om at kunne bidrage med idéer til procesoptimering og teknologiudvikling? Er du god til at samarbejde med kollegaer på tværs af faglige og personlige forskelligheder? Ønsker du at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor medarbejdere på alle niveauer og afdelinger bliver værdsat og lyttet til? Så er du højst sandsynligt dén industritekniker vi er på udkig efter.

Hvad er rollen?
I rollen som industriteknisk specialist skal du blandt andet supportere dine kollegaer med din tekniske viden om spåntagende bearbejdning, sikre at prototyper introduceres effektivt i produktionen, samt hjælpe kvalitetsteamet i forhold til kvalitetstekniske opgaver.

Du bidrager til at fremtidssikre og optimere produktionen, herunder er du med til at introducere ny teknologi, som et vigtigt led i den tekniske procesoptimering. Rollen giver derfor god mulighed for at have en dynamisk og spændende hverdag, fyldt med alt fra formidling af din specialistviden på produktionsgulvet, til at bistå ledelsen i procesoptimering og teknisk forberedende arbejde.

Opgaverne kan blandt andet være:

  • Daglig produktionssupport
  • Indførelse af prototyper
  • Opfølgning og sikring af kort gennemløbstid
  • Procesoptimering
  • Teknisk projektsupport
  • Mulighed for at få CAD-opgaver i Inventor

Der er mulighed for, at rollen og opgaverne kan blive tilpasset lige netop dig, dine evner og interesser.

Hvem ønskes til stillingen?
Du behøver ikke allerede at være ekspert i tandhjul, det skal Niebuhr Gears nok sørge for, at du bliver, men du forventes at have en teknisk uddannelse, samt mod på at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi har følgende tanker om, hvem du er:

  • Industritekniker eller har en lignende uddannelse med en overbygning
  • Faglig erfaring fra metalindustrien – herunder viden om spåntagende bearbejdning og produktionskendskab
  • Interesse for en dynamisk hverdag
  • Innovativt blik – du må meget gerne have blik for, hvordan man kan procesoptimere

Din dagligdag kommer til at foregå på adressen i Ikast. Derudover vil der, i forbindelse med messer, samt ved besøg hos fabrikken i Kina, være ca. 10 rejsedage årligt.

Hvem er Niebuhr Gears?
Niebuhr Gears er en af Skandinaviens førende eksperter i at producere tandhjul, og har gjort det lige siden 1972. Der er 125 engagerede medarbejdere i Ikast og 55 medarbejdere i Kina. Alle arbejder engageret og har fokus på løbende udvikling af virksomheden. Igennem de senere år har der været fokus på digitalisering af arbejdsgange, værdikæde samt Lean, så Niebuhr Gears til stadighed fremstår som en attraktiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Hos Niebuhr Gears er medarbejderudvikling i fokus, og der tilbydes flere personalegoder bl.a. kantineordning og mange forskellige aktiviteter igennem personaleforeningen. Bygningerne er moderne, og der sættes pris på, at produktionsfaciliteter er præsentable og giver det bedst mulige arbejdsmiljø.

Hvis du vil vide mere om Niebuhr Gears, og hvad der gør Niebuhr Gears til en anerkendt og attraktiv arbejdsplads i lokalområdet, så gå ind på: www.niebuhr.dk

Spørgsmål og ansøgning
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, opgaverne eller arbejdspladsen, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte PRO&CO, som varetager denne rekrutteringsopgave for Niebuhr Gears, på tlf. 96 60 32 00.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen” herunder.

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PRO&CO A/S, Lassonsvej, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5958843

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet