Chauffør til udkørsel af betonvarer fra Ikast med udgangspunkt fra vores datterselskab Oranje Holstebro

Profilbillede
dato

Bliv en del af et stærkt team med stor kundekontakt og søg stillingen som chauffør i Ikast, hvor vi lige nu mangler en chauffør til udkørsel af betonvarer som fliser, belægningssten eller afløb.

Hverdagen som chauffør

Fra forsædet på lastbilen bliver du det vigtige bindeled mellem salgsafdelingen eller byggemarkedet og vores kunder. Du leverer både til det lokale anlægssjak samt private boligejere, der har bestilt nye fliser til terrassen. Din hverdag er en god afveksling mellem kørsel og levering - perfekt til dig, der bliver glad af at levere service i topkvalitet, men samtidig vil være din egen herre bag rattet. Med lun humor er du imødekommende, positiv og bringer god energi ud til kunderne.

Egen lastbil med god komfort

Du får din egen lastbil (forvogn/hænger), en Volvo FM med Palfinger kran 23 TM. Det er derfor et krav, at du skal have krancertifikat til mobilkran 8-30 TM eller større. Og vi ser gerne, at du har erfaring med forvogn/hænger og krankørsel. IBFs eget værksted sørger desuden for at din bil altid er i topform og servicen er overholdt. Bilens navigationsanlæg Tom Tom Webfleet guider dig fra levering til levering, ligesom du i løbet af dagen også er i kontakt med kørselsafdelingen, der med god erfaring sammensætter dagens rute til dig.

Ordnede forhold

Du bliver en del af en arbejdsplads med styr på tingene og med tilbud om sundhedssikring og personaleforening. Har du lyst til at lægge mange timer på landevejen, vil vi tilgodese dette. Omvendt er vi fleksible, hvis du har behov for en fridag. Vi belønner overtid med en attraktiv sats sammenlignet med vognmandskørsel.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Henning Hjørnholm på enten hhj@ibf.dk eller telefon 72134019

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ikast Betonvarefabrik A/S, Lysholt Alle, 4, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030654

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet